Home Over ons Voor wie Contact Helpdesk Aanvraag Informatie/Offerte  
Diensten
Advies & Studie
Netwerkbeheer
Backup service
Installatie & Configuratie
Internet
Webdesign
Domein Registratie
Webhosting
Produkten
Software
Keylink CTI software
Rander CTI software
Hardware
Netwerk & Security
Barracuda
Kerio
Sonicwall
Telefooncentrales
AYC-Telecom
Elmeg
Gesko
Panasonic
Pingtel
Xorcom
Wireless Lan
Meru Networks
Dossiers
Telewerken
Beveiliging
Draadloos Netwerk
Voice over IP

Webdesign - Webhosting - Domeinregistratie.

Het online plaatsen van een website maakt het u mogelijk het potentieel van het internet beter te gebruiken. Een website, een dynamisch promotiemiddel, heeft bovendien het voordeel dat klanten een nieuw communicatiekanaal wordt aangeboden.

Waarom.

Een eigen website hebben betekent het potentieel van het internet intenser en in het voordeel van uw bedrijf gebruiken. Uw site is een open venster op de hele wereld en biedt klanten en prospecten de mogelijkheid om op elk ogenblik met u te communiceren, waar zij zich ook bevinden. Een website laat elk bedrijf, hoe bescheiden ook, toe om die service te leveren die klanten tegenwoordig eisen.

  • Aanwezigheid op de (wereld)markt
  • Vereenvoudigde en snellere toegang tot uw informatie
  • Informatie die voortdurend up-to-date is zonder dat documenten moeten worden herdrukt
Wat hebben wij te bieden?

Telict® biedt webdesign op maat en voor elk budget. Wij zorgen voor het ontwerp van uw website (webdesign), het registreren van uw domeinnaam (domeinregistratie)en het plaatsen van uw website op het internet (hosting) en dit alles binnen de afgesproken termijn. Bij ons kan u terecht voor het meest eenvoudige tot meest geavanceerde ontwerp (ASP, PHP, JAVA, koppeling databases,etc). Webdesign is eigenlijk de versmelting van de grafische wereld met de IT wereld. Wat men vaak terugvindt zijn website die technisch goed in elkaar zitten maar qua structuur en design een flop zijn. Telict® beschikt over creatieve geesten die van uw website een grafisch kunstwerk maken en technische geesten die van uw website een goed gesmeerde machine maken.

Heeft u vragen of wenst u meer info over ons pakket 'WEBDESIGN'? Klik dan hier!

Algemene voorwaarden Telict BV