Home Over ons Voor wie Contact Helpdesk Aanvraag Informatie/Offerte  
Diensten
Advies & Studie
Netwerkbeheer
Backup service
Installatie & Configuratie
Internet
Webdesign
Domein Registratie
Webhosting
Produkten
Software
Keylink CTI software
Rander CTI software
Hardware
Netwerk & Security
Barracuda
Kerio
Sonicwall
Telefooncentrales
AYC-Telecom
Elmeg
Gesko
Panasonic
Pingtel
Xorcom
Wireless Lan
Meru Networks
Dossiers
Telewerken
Beveiliging
Draadloos Netwerk
Voice over IP

Netwerkbeheer.

Het inrichten van een efficiŽnt netwerk is een vak apart. Gebruik makend van de ruime ervaring van TELICT® in het aanleggen en het onderhouden van netwerken, bouwt zij met kennis van zaken aan uw netwerk van morgen.

Het uitvallen van een werkstation of een storing in het netwerk komt altijd op een ongelegen moment. Uiteraard verwacht u een snelle en adequate oplossing op die momenten waarop uw continuÔteit en productiviteit in het geding zijn. TELICT® springt direct in op uw probleem.

Mogelijkheden:

Als u uw netwerkbeheer bij ons onderbrengt bieden wij een drietal mogelijkheden.

1. Ad-hoc basis

Een flexibele oplossing als u verwacht dat uw netwerk weinig onderhoud nodig heeft. Als u een probleem of storing heeft meldt u dat telefonisch aan ons en zijn wij snel ter plaatse als het probleem niet telefonisch verholpen kan worden.

2. Contractbasis

Verwacht u meer onderhoud aan uw netwerk en server, bijvoorbeeld door personeelsmutaties of intensief dataverkeer, dan is een servicecontract voor u een goed alternatief. Elk probleem dat zich binnen uw bestaande automatiseringsomgeving voordoet lossen wij voor u op binnen de met u afgesproken tijd ( 4 of 8 uur ).

Het regelmatig monitoren van de performance van uw netwerk, het opschonen van de server en het controleren van de back-up behoren tevens tot de standaard werkzaamheden.

3. Detachering

Wellicht heeft u op regelmatige wijze IT-ondersteuning nodig,  maar wilt of kunt u geen vast personeel aannemen. Dan is detachering voor u de beste oplossing. Vanaf een half dagdeel per week is het mogelijk een systeembeheerder in huis te halen die uw bedrijf al snel leert kennen en uw automatiseringsvraagstukken zowel praktische als theoretisch uit handen neemt. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wenst u meer info over ons pakket 'NETWERKBEHEER'? Klik dan hier!

Algemene voorwaarden Telict BV