Home Over ons Voor wie Contact Helpdesk Aanvraag Informatie/Offerte  
Diensten
Advies & Studie
Netwerkbeheer
Backup service
Installatie & Configuratie
Internet
Webdesign
Domein Registratie
Webhosting
Produkten
Software
Keylink CTI software
Rander CTI software
Hardware
Netwerk & Security
Barracuda
Kerio
Sonicwall
Telefooncentrales
AYC-Telecom
Elmeg
Gesko
Panasonic
Pingtel
Xorcom
Wireless Lan
Meru Networks
Dossiers
Telewerken
Beveiliging
Draadloos Netwerk
Voice over IP

Netwerkbeveiliging.

Uw netwerk moet goed werken. Punt uit. Daar staan wij 100% garant voor. Maar gegarandeerd blijven werken is een ander verhaal. Beveiliging van uw netwerk is in de huidige tijd dan ook geen overbodige luxe. TELICT® is hier duidelijk in. Een uitgebreide en robuuste beveiligingsstrategie is dé remedie. Met onze ruime expertise en ons productengamma bieden we u de optimale beveiliging op basis van uw eigen specifieke bedrijfsstrategie.

Geen ongewenste bezoekers

E-business-applicaties als e-mail, Intranet, extranet, VPN en e-commerce zijn vandaag de dag niet meer uit het zakelijk beeld weg te denken. Ze bevorderen de productiviteit en de competitiviteit en verminderen de kosten. Maar elk voordeel heeft vaak ook een nadeel. Vernietiging of diefstal van gegevens en systemen, frauduleuze transacties, etc. Met als gevolg enorme schades en zelfs aantasting van het bedrijfsimago.

Duidelijke oplossingen

TELICT® is al sinds haar prille begin een specialist op het gebied van firewall-architectuur, authenticatie en versleuteling, beveiligde toegang op afstand en netwerkdesign. Hiervoor zijn binnen TELICT® unieke security-competenties ontwikkeld.

Enkele oplossingen

  • Secure VPN Deployment
  • Remote & Mobile user security
  • Extranet security
  • Portal security
  • Internal security
  • Desktop security
  • Wireless security
  • Intrusion Detection

Duidelijke combinatie

De combinatie van onze expertise en de producten van de beste leveranciers zorgt voor een optimale beveiliging van uw netwerk. TELICT® verzorgt het gehele traject, van consultancy (risicoanalyse, securitybeleid), ontwerp en implementatie tot management. Allemaal met maar één doel: uw netwerk beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Duidelijk toch?

 

Wilt u meer informatie, klik dan hier . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Algemene voorwaarden Telict BV